МЕЯ99 ВАШ ДОВЕРЕН ПАРТНЬОР ПОВЕЧЕ ОТ 16 ГОДИНИ

МЕЯ99 е фирма с богат професионален опит в търговията и обработката на естествен камък. Създадена е през 1999 година от инженер Ангел Петров, който има над 30 годишен стаж в сферата на добива и обработката на скалнооблицовъчни материали.

Вече 16 години ние предлагаме на нашите клиенти разнообразни материали и услуги, и изработваме стандартни и нетрадиционни изделия от естествен камък.

Ние разполагаме с най-голямата и модернизирана база и иновативни технологии за работа с естествени материали в град Бургас.

При нас работи мотивиран екип от специалисти с високи технически познания и умения и дългогодишен опит в обработката и монтажа на каменни изделия.

Тук ще откриете разнообразна селекция от Естествени материали от цял свят. Може да изберете подходящият материал сред забележителни гранити от Бразилия, Индия, Китай и Испания, изтънчени мрамори от Египет и Италия, подбрани травертини от Турция и Гърция и качествени гнайс и варовик от България.

Ние ще изработим за Вас- настилки за под, различни облицовки / външни и вътрешни/, плотове за кухни с вграждане на електрически уреди, мивки и други, бар плотове, плотове за маси и за бани, камини, стъпала, фасади, подпрозоречни первази, рамки за врати и прозорци, разноорбазни профили и други.

В нашият шоурум може да разгледате колекция от елегентни мивки, изработени от гранит, мрамор, травертин и други естествени материали в различни цветове и модели. Ще Ви впечатли разнообразие от мозайки с интересна текстура и триизмерно усещане, пана и медальони с изтънчен привкус и балансиран дизайн, както и голям брой предмети и сувенири от подбрани естествени материали и полускъпоценни камъни.

Ние можем да изработим за Вас надгробни плочи, чешми, фонтани от различни естествени материали и да гравираме или нарисуваме върху тях вашия проект, създавайки фин релеф по камъка.

Развитието на фирмата е резултат на принципите ни, винаги да следваме идеите на Нашите клиенти и да се съобразяваме с техните желания и нужди.